Wat vond je van de Massage bij ons in de salon? Laat het weten in een reactie! Het delen van jouw mening helpt anderen weer een keuze te maken over welke Massage ze willen proberen.

Alvast bedankt.!

** E-mail adres is alléén zichtbaar voor Denise **

 

Reactie plaatsen

Reacties

Jan
5 dagen geleden

Gisteren een HEERLIJKE lingam (penis) massage gehad van Denise πŸ‘Œ
Ze maakt je supergeil. Ik had het niet meer op den duur. Dit betekende nog maar 1 ding ...en je weet wat ik bedoel Denise?? πŸ˜‹ het was fucking lekker!

Maurice
9 dagen geleden

Gisteren by denise geweest weer een heerlijke massage heb er weer lekker van genoten kom zeker keer weer terug ze ging lekker op me liggen met de massage em kwam by ook wel om hoog

Jack
9 dagen geleden

Denise, you are a very beautiful girl.
The hot chocolate massage, was really amazing and very nice. When I am back in the Netherlands, I will visit you again. Big hug from Jack

Jeroen
10 dagen geleden

Vandaag bij deze mooie dame langs geweest voor een heerlijke massage. Ik werd vriendelijk ontvangen in een mooie sexy outfit. Gezien de reviews op internet en hier, heb ik ook gekozen voor die sweet dreams massage, omdat ik hier erg nieuwsgierig naar was.
Het was een zéér bijzondere massage, waarbij ze aantal dingen gebruikte (geen sm) en ik al in bepaalde sfeer terecht kwam. Met haar goddelijke lichaam gaf ze mij ook nog body to body, en toen ging bij mij ook wel iets omhoog en werd het lekker hard. Ik ben eind van de massage verrukkelijk klaargekomen, en hoe.!
Wat een vrouw zeg, in positieve zin dan.
Denise je bent een kanjer, ga zo door meid.

Gert
11 dagen geleden

Hoi ,
Ja wat voor complimenten moet ik nog geven ? Topwijf ,zoals anderen schrijven vind ik niet netjes, Denisse is geen ,wijf , het is een Top Dame !!
EERLIJK, NETJES en OPRECHT !!!!
Behandel haar met respect !!!
Ze is het meer dan waard!!!
Gr Gert

Marc
11 dagen geleden

Hi Denise,

Wat leuk dat ik hier nu een review kan plaatsen πŸ‘ Ik wil even zeggen, dat je een topwijf bent!
Voor een tijdje terug ben ik bij jou geweest, had eindelijk m'n stoute schoenen aangedaan, aangezien dit mijn 1e keer was. Je legde alles goed uit, en vrij snel was ik heerlijk ontspannen tijdens de massage en lekker geil 🀭
Damn, jij heb gouden handjes hoor, nog maar niet te spreken over de rest hihi.

Als ik weer in de buurt ben, meld ik mij zeker weer.
Hopelijk tot gauw. Dikke kus Marc

Sjaak
12 dagen geleden

Wat heb ik genoten. Wat een lichaam. Wat een handen. Een dame waar ik graag opnieuw kom. Ze stelde mijn orgasme steeds uit door haar focus van mijn pik af te halen en elders door te gaan. Door Denise kwam ik enkele minuten later zo hard en intens klaar… heerlijk! Ik kom zeker weer!

Beunhaas
12 dagen geleden

Helaas werkt deze dame niet zoveel meer bij Exclusive. Wat ik had begrepen is dat ze nog een baan elders erbij naast heeft.

Hoe dan ook, ik heb verschillende masseuses gehad bij deze salon, maar Denise is en blijft een topper.! Je krijgt echt waar voor je geld, en ze doet haar werk ook nog eens erg goed en lekkerrrr 😜
Ultieme genot is het zeker, en zeker bij die sweet dreams massage.

Ik kom zeker weer terug bij haar, alleen door haar beperkte werkrooster en tijd wordt het passen en meten πŸ˜‚